Sesongen 2018

December 14, 2018 12:59

2018 nærmer seg slutten og vi ønsker i den forbindelse å takke alle våre samarbeidspartnere og andre for året som har gått. Dette har vært et begivenhetsrikt år for Trønderbataljonen med mange utrolig morro treff og happenings som f.eks Gatebil, 2 Fast, Wheels and Heels og Elmia. Mye skruing og annet morro. Vi takker alle våre samarbeidspartnere for tilliten dere gir oss. Vi ser fram til et godt samarbeid og nye spennende utfordringer, med nye prosjekter og spennende happenings. Vi sees i 2019!

TBRacing på RaceWorz!

May 3, 2018 23:17

Da er tiden inne for årets store happening. RaceWorz! Vi stiller med alle våre kjøretøy, Skyline, Evo, Reva, S2000 og trekkvogn! Raceworz er et kjent arrangement i USA – spesielt etter Fast & Furious navnga eventet. Nå kommer dette altså til Norge med Street Car Event som arrangør i samarbeid med Raceworz USA og Hardcore Tokyo Norway division. Raceworz har selvsagt med seg sine custom premier og konsept – og ikke minst, Noel G – aka “Hector” fra Fast & Furious 1 og 7. Noel har blitt et fast innslag i Raceworz USA og gleder seg stort til å komme ... Les mer

Velkommen til ny hjemmeside!

January 25, 2018 18:39

Vi er stolte og glade for å presentere ny hjemmeside! Etter intens jobb er vi kommet så langt at den lanseres. Dette betyr ikke at den er ferdig! Et nettsted blir aldri ferdig og må oppdateres og fornyes til en hver tid. Dette er derfor bare starten på noe nytt og spennende for oss og for deg! Vi håper du vil like det du ser og skriv gjerne en kommentar til oss om hva som er bra, men ikke minst hva vi bør endre. Velkommen!